про мене

Інформація для учнів

Яєшня знижує тиск



    Виявляється, в смажених яйцях містяться особливі речовини, які сприяють зниженню кров'яного тиску.При взаємодії шлункових ферментів з яєчнею виробляється особливий білок, який нейтралізує дію гормону ангіотензину, що викликає звуження кровоносних судин і, як наслідок, підвищення тиску. Подібну дію можуть надати і варені яйця, але згідно з дослідженнями, смажений продукт таки діє більш ефективно.

                                Деякі факти


    - Людям, які кидають курити, потрібно на 1 годину менше сну.
    - Чоловіче волосся по діаметру в 2 рази більше жіночого.
     -Чоловік в середньому за своє життя проводить 3350 годин, видаляючи 8,4 метрів щетини.
     -На планеті зараз більше живих людей, ніж померлих за весь час існування людського роду.
     -На поверхні людської шкіри мешкає більше організмів, ніж людей на планеті.
     -Організм людина створює і вбиває 15 млн. еритроцитів в секунду.
     -Крім відбитків пальців, унікальний також відбиток язика кожної людини.
     -Правші зазвичай жують їжу на правій стороні, лівші - на лівій.
    - При переїданні тимчасово погіршується слух.
     -Тривалість життя смакового рецептора - 10 днів.

Вчені знайшли чим замінити хіміотерапію 

 Вченим з Гонконгу вдалося створити новіліки, які стануть прекрасною альтернативою хіміотерапії. Новий препарат поки отримав назву ВСА. Він містить особливі ферменти, які блокують вироблення основної поживної речовини, необхідної для ракових клітин. В результаті хворі клітини гинуть від "голоду". Перевага нового препарату перед звичною хіміотерапією полягає втому, що він не пошкоджує здорові клітини, не викликає випадіння волосся і погіршення загального стану організму. Дослідження показали, що новинка успішно лікує рак грудей, легенів, шкіри, підшлункової залози і печінки. Але перш, ніж суперпрепарат з'явиться у вільному продажу, ученим належить провести ще массу наукових досліджень. За попередніми даними, на цеможепіти 10 років. Досягнення вчених з Гонконгу відзначено нагородою на міжнародній виставці винаходів у Женеві.


Їжа з мікрохвильовки викликає хвороби серця і судин


    Медики давно попереджають про те, що страви з мікрохвильовки не є дуже корисними. Магнетрон – потужний випромінювач електромагнітного поля, який знаходиться всередині мікрохвильової печі. Саме завдяки йому молекули в продуктах починають рухатися, тертися один об одного, і їжа нагрівається. Через це тертя молекул руйнуються майже всі вітаміни і антиоксиданти у продуктах. Вчені прирівняли такий спосіб приготування їжі до атомної війни всередині продукту. 
Регулярне вживання такої їжі з часом провокує захворювання судин, серця, а також погіршує роботу головного мозку і знижує обмін речовин. 

Немає коментарів:

Дописати коментар